About

Zondagofsabbat.com is ontstaan uit de zoektocht naar de heiliging van de 1e dag van de week (zondag) in plaats van Gods sabbat, de 7e dag (zaterdag). Elke week wordt in de kerken voorgelezen dat Gods sabbat de 7e dag, geheiligd moet worden echter wordt dit NIET gedaan maar wordt daarvoor in de plaats de zondag, de eerste dag van de week gehouden. Steeds meer mensen vragen zich af:

“Waarom wordt de 7e dag, de sabbat, niet geheiligd terwijl God ons dit nadrukkelijk leert?”

Door middel van deze site willen wij u hiertoe terugwijzen naar de Onveranderlijke Bron: Gods onveranderlijk en heilig Woord.
Er mag niet terug gewezen worden naar (oud)vaders maar we moeten alles wat we doen en leren blijven toetsen aan Gods onveranderlijk Woord.
Reformatie is geen eindpunt met vastgestelde dogma’s maar een begin van het continu reformeren naar en het willen leven naar Gods Woord.

Download hier de gratis studie. Deze is ook als ingebonden versie gratis te verkrijgen door een email te sturen naar info@zondagofsabbat.com.


Zie voor andere studies die uitsluitend gebaseerd zijn op Gods Woord: https://www.zondagofsabbat.com/studies/.

Alle studies zijn kosteloos als ingebonden versie te verkrijgen door een email te sturen naar info@zondagofsabbat.com. Vermeld dan ook het aantal exemplaren dat u gratis wilt ontvangen en van welke studies. 

 

Laat ook Gods Woord spreken en deel deze pagina via: